Stel een vraag

Heb je een vraag of een probleem waar je niet uit kunt komen? Stel je vraag dan aan ons! Wij proberen zo spoedig mogelijk op alle vragen te reageren. Om je vraag te kunnen stellen moet je onderstaand formulier invullen. Let op dat je vraag al niet eerder gesteld is door de reacties op deze pagina eerst door te nemen.

74 gedachten over “Stel een vraag

 1. renatekool

  ik krijg mijn hotmail niet meer op mijn telefoon en samsung tablet. hij geeft aan : verificatie fout. Wat nu ? Ik krij g het niet voor elkaar. Kan wel inloggen op pc

  Reageren
 2. anja schuurmans

  Hallo, ik kan niet inloggen omdat jullie denken dat iemand mijn account gebruikt. ik hoop dat het probleem snel opgelost word,want ik ben niet zo goed in deze dingen.mvg anja schuurmans

  Reageren
 3. jhm de groot

  Al ruim een week kan ik de website(s) van hotmail niet bereiken om in te loggen. Soms kan ik wel inloggen maar krijg ik als resultaat: “De website kan niet worden weergegeven”, waarna ook de inlogpagina niet meer bereikbaar wordt door hetzelfde bericht bij een hernieuwde poging. Dit is evenzo het geval met mijn andere emailadres: jannahdegroot@hotmail.com.
  Ik werkte steeds via Outlook met Mobile. Is die mogelijkheid soms gestopt ?
  Mijn browser werkt op Windows XP, wat ik vooralsnog zo wil laten.
  Graag uw reactie omtrent eea.
  Met vriendelijke groet,
  JHM de Groot

  Reageren
 4. Thom Cremers

  Hallo, Hoe kan ik in Outlook een tweede mail account openen? Outlook wordt opgestart in Internet explorer en elke keer als ik outlook start komt mijn mail account zichtbaar en kan ik geen ander account opstarten.
  Bij voorbaat dank
  Thom Creemers.

  Reageren
 5. deschuyteneer

  Ik kan me niet aanmelden. Want ik heb geen inlogpagina? Als ik naar outlook. com ga kom ik automatisch direct in mijn mailberichten zonder te moeten inloggen. Dat is toch geen veilig emailadres? Iedereen heeft zomaar toegang tot mijn berichten.

  Reageren
 6. Noel

  Waarom krijg ik de laatste dagen regelmatig de boodschap ( Deze webpagina is niet beschikbaar ) en kan daardoor niet inloggen voor mijn mail

  Reageren
  1. an

   ik krijg al een paar dagen als ik in mijn postvak wil
   dan verschijn de pagina kan niet worden weer gegeven
   ik kan niet in liggen op outlook.com
   wat is er aan de hand
   en ik krijg ook niet meer googel crom het kukt mij niet

   Reageren
 7. A.H. Lindhout

  Als ik op google naar Outlook.com ga, krijg ik altijd mijn andere e-mailadres te zien. Een paar dagen geleden heb ik een ánder outloook.com adres genomen, omdat ik daar dan die thuiswinkelbrieven in kan doen. Ze zijn dan niet echt weg zodat ik nog iets na kan kijken. Wat moet ik doen om toch bij mijn nieuwe Piggelmee-account te komen?

  Reageren
 8. peter oppeel

  ik kan niet meer binnen in outlook express ik ben mijn wachtwoord vergeten kun je mij helpen aub ik dank u bij voorbaat

  Reageren
 9. Gerard Verhoeven

  ik wil een account toevoegen. Als ik mij aanmeld, ga ik automatisch door naar mijn eigen e-mailadres maar ik wil een ander e-mailadres toevoegen.

  Reageren
 10. marie segers

  ik krijg mijn outlook op mijn samsung smartphone hij geeft aan : verificatie fout, tik volgens mij wel het juiste wachtwoord in. Wat nu ? Ik krijg het niet voor elkaar. Kan wel mails ontvangen op pc

  Reageren
 11. Erik

  Wanneer ik een mail wil beantwoorden op mijn iPad geeft hij nu als
  2 dagen de melding ‘er is een probleem opgetreden, probeer het nog een keer’. Maar lukt dus niet. Het gekke is dat het op mijn iPhone wel lukt.

  Reageren
 12. Nathalie

  ik heb outlook mail en krijg een foutmelding:
  This operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator.
  als ik een mail ontvang en daarbij de link naar internet wil maken geeft hij deze foutmelding. kunnen jullie dit oplossen of mij deze geven.

  Reageren
 13. Hans Dagelet

  Ben op vakantie in het buitenland en krijg als reactie dat er verdachte activiteit is waargenomen met mijn mail acount. Dat is natuurlijk onzin, want ik ben zelf degene die vanuit Zweden zijn mail wil checken, wat niet lukt. Wat nu? Het verificatie telefoonnummer waar jullie om vragen betreft mijn vaste aansluiting in Nederland, dus die kan ik niet raadplegen voor een SMS.

  Reageren
 14. Erwin

  als ik naar de site van outlook ga om mijn mail te bekijken staan mijn gegevens al ingevuld! weet iemand hoe ik dat kan veranderen want iedereen kan in mijn mail komen nu..

  Reageren
 15. Freddy De Bie

  Krijg steeds dat men outlook aan het bijwerken is.
  Wanneer ik outlook.be probeer te openen, gaat dit onmiddellijk over op hotmail.

  Reageren
 16. an

  kan iemand mij helpen
  ik kom niet meer in mijn postvak
  als ik inlog dan krijg ik al een paar dagen
  deze website kan niet worden weer gegeven
  wat is er aan de hand ik heb windows 7

  Reageren
 17. dehaer

  Rommel dat outlook.com want waarom is het nu iedere keer waardeloos met het inloggen outlook.com?
  Kloten is het en om die reden heb ik mijn outlook email account weggegooid
  Iets wat niet werkt na geduld te hebben opgebracht moet je maar zo vlug als mogelijk afscheid van nemen

  Reageren
 18. raymond roelofs

  Ik wil mijn emailcontactpersonen overzetten van mijn pc naar mijn smartphone nokia Lumia 635. Mijn pc heeft outlook 2010. Hoe doe ik dat?

  Reageren
 19. J.M. van Hal

  L.S.

  Ik heb outlook office 2013 gedownload. Ik kan alles openen, behalve Outlook. Als ik op de tegel klik, wordt er niets geopend.

  Reageren
 20. marja

  Ik kan outlook niet openen in google chrome. Wel in explorer. Er wordt aangegeven:
  X-ClientId: JG6H – I2LT – KKJA – ZKXRSL0VW
  X-OWA-Error: Microsoft.Exchange.Data.Storage.DatabaseNotFoundException
  X-OWA-Version: 15.1.409.17
  X-FEServer: AMSPR03CA0039
  X-BEServer: HE1PR0401MB2026
  Date: 15-2-2016 12:38:28

  Reageren
 21. J. Dockx

  Ik heb net een outlook account aangemaakt. Kan via mijn telefoon of de site van outlook.com mijn mails ontvangen maar niet via mijn laptop.
  Ik krijg de volgende foutmeldingen
  Onderwerp ”
  Serverfout: 3219
  Windows Live Mail-fout-id: 0x8DE00005
  Serverfout: 3219
  Server: ‘https://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx’
  Windows Live Mail-fout-id: 0x8DE00005

  Reageren
 22. Schillewaert

  Ik kan geen verbinding maken met mijn outlook e-mails, nog in internet explorer of google.
  Blijkbaar kan er geen verbinding gemaakt worden met de server?
  Er is iets misgegaan en ik krijg de volgende foutmelding:
  X-ClientId: 66AF6557648A42498C51CF483167B808
  request-id: 72276cc1-9e0d-42a8-b72b-51e4f3ca36f8
  X-Auth-Error: ADDriverStoreAccessNonLocalException
  X-FEServer: AM4PR03CA0019
  X-BEServer: AM3PR03MB612
  Date: 19-10-2016 17:14:33
  Wat stat er mij te doen.

  Reageren
 23. ed renzenbrink

  Plotseling heb ik de melding dat mijn mail app in windows 10 niet meer geopend kan worden
  ik moet de app opnieuw installeren, maar dan krijg ik foutmelding 0x80073CFOik
  ik wil deze app graag blijven gebruiken

  Reageren
 24. S. Helmer

  Ik heb met inloggen een probleem via de PC – mobiel lukt nog wel maar ik moet bestanden doorsturen wat alleen via de pc gaat. Ik krijg de volgende melding als ik mijn account invoer: “Er is een probleem opgetreden bij het opzoeken van uw account. Tik op Volgende om het opnieuw te proberen.” En als dit wel lukt dan herkent het systeem mijn wachtwoord niet. Ik kan dus niet inloggen. Ik heb niets gedownloaded en mijn gegevens niet gedeeld. Wat nu?

  Reageren
  1. Webster

   Krijg hetzelfde te zien. Heb net een nieuwe laptop. Op andere apparaten gaat het wel! Hoe kan ik dit oplossen?

   Reageren
 25. Yvette

  Ik kan niet inloggen. Ik krijg de melding: Er is een probleem opgetreden bij het opzoeken van uw account. Tik op Volgende om het opnieuw te proberen.

  Wat te doen?

  Reageren
 26. Joop

  Al sedert vele jaren gebruik ik outlook.com. Als ik nu wil inloggen krijg ik voor het eerst de volgende melding: ongeldig OCSP-ondertekenigscertificaat in OCSP-antwoord.
  Foutcode: SEC_ERROR-OCSP-INVALID-SIGNING-CERT

  Reageren
 27. Marianne Siebert

  Mijn laptop is overleden en ik weet niet meer mijn wachtwoord. Wil heel graag mijn mail die daar nog op staat behouden. Hoe doe ik dat. Ben geen kenner op PC gebied.

  Reageren
 28. Marianne Siebert

  Mijn laptop is overleden en ik weet niet meer mijn wachtwoord. Wil heel graag mijn mail die daar nog op staat behouden. Hoe doe ik dat. Ben geen kenner op PC gebied.

  Reageren
 29. Peter van der pluijm

  Mijn email kan ik ontvangen en openen. Als ik op antwoorden druk wordt het email programma binnen 3 sec gesloten en zie ik de begin pagina na het opstarten van de computer. Ook kan ik geen nieuwe Email maken is ook binnen 3 sec alles weg . Kunnen jullie dat oplossen. Ik heb met ccleaner, kpn selfcair tool, pc scanner, de computer gescand is geen virus of wat ontdekt.
  Wat kan het zijn.

  Reageren
 30. c.p.maccioni-luijten

  ik heb bij outlook meerdere mail adressen maar nu komt alleen Hotmail naar voren maar geen inkomende mails meer van beiden tot vorige week,zou graag willen weten waar mijn mails zijn gebleven?????? en hoe ik alles weer normaal terug krijg???

  Reageren
 31. K

  Ik krijg de volgende melding als ik wil inloggen: Er is een probleem opgetreden bij het opzoeken van uw account. Tik op Volgende om het opnieuw te proberen
  Hij mijn Outlook synchroniseert hij de mail sinds gisteravond ook niet meer.

  Reageren
 32. Rosario

  hallo beste mensen
  ik ben inloggen op mijn iphone,maar heb ik nodig voor mijn laptop,en ben ik mijn wachtwoord vergeten

  Reageren
 33. Helene

  hallo ik heb een mac book air en een iPhone met een outlook account.
  mijn mail komt ok bij mijn inmiddels ex man heeft ook een apple.
  Dit wil ik graag ongedaan maken.Hoe doe ik dat?

  Reageren
 34. Joshua Van Kruchten

  Ik kan niet meer in mijn account van Outlook komen. Want steeds als ik naar de website ga en wil gaan inloggen komt er te staan de ik mijn gegevens moet invullen dat heb ook gedaan en daarna zegt hij dat ik een code heb ontvangen maar ik kan niet op dat account komen.

  Reageren
 35. Pingback: Inloggen Hotmail Lukt Niet Meer 2017 - Nl-Inloggen.Com

 36. Pingback: Inloggen Hotmail Lukt Niet Meer 2017 - 2021

 37. nico vondeling

  goedemiddag
  ik ben een maand van mijn e-mails kwijt
  de laatste mail is van 9 maart en vanaf 10 april ontvang ik weer nieuwe mails
  zaterdag 9 april waren de tussen liggen mails nog aanwezig
  hoe krijg ik deze mails weer terug?

  Reageren
  1. Chantal Geenen

   Ik kan mijn e-mails niet meer verzenden. Ze blijven in Postvak uit staan. De computer zegt dat ik outlook moet afsluiten en opnieuw opstarten, maar hoe doe ik dat?

   Reageren
 38. Pingback: Inloggen Hotmail Lukt Niet Meer 2017 - NL Login Portal

 39. Paula

  De Outlook app op mijn tablet en telefoon werkt niet meer. Op mijn laptop kan ik nog wel ontvangen en verzenden. Hoe los ik dit op?

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.