Stel een vraag

Heb je een vraag of een probleem waar je niet uit kunt komen? Stel je vraag dan aan ons! Wij proberen zo spoedig mogelijk op alle vragen te reageren. Om je vraag te kunnen stellen moet je onderstaand formulier invullen. Let op dat je vraag al niet eerder gesteld is door de reacties op deze pagina eerst door te nemen.

75 gedachten over “Stel een vraag

 1. renatekool

  ik krijg mijn hotmail niet meer op mijn telefoon en samsung tablet. hij geeft aan : verificatie fout. Wat nu ? Ik krij g het niet voor elkaar. Kan wel inloggen op pc

 2. anja schuurmans

  Hallo, ik kan niet inloggen omdat jullie denken dat iemand mijn account gebruikt. ik hoop dat het probleem snel opgelost word,want ik ben niet zo goed in deze dingen.mvg anja schuurmans

 3. jhm de groot

  Al ruim een week kan ik de website(s) van hotmail niet bereiken om in te loggen. Soms kan ik wel inloggen maar krijg ik als resultaat: “De website kan niet worden weergegeven”, waarna ook de inlogpagina niet meer bereikbaar wordt door hetzelfde bericht bij een hernieuwde poging. Dit is evenzo het geval met mijn andere emailadres: jannahdegroot@hotmail.com.
  Ik werkte steeds via Outlook met Mobile. Is die mogelijkheid soms gestopt ?
  Mijn browser werkt op Windows XP, wat ik vooralsnog zo wil laten.
  Graag uw reactie omtrent eea.
  Met vriendelijke groet,
  JHM de Groot

 4. Thom Cremers

  Hallo, Hoe kan ik in Outlook een tweede mail account openen? Outlook wordt opgestart in Internet explorer en elke keer als ik outlook start komt mijn mail account zichtbaar en kan ik geen ander account opstarten.
  Bij voorbaat dank
  Thom Creemers.

 5. deschuyteneer

  Ik kan me niet aanmelden. Want ik heb geen inlogpagina? Als ik naar outlook. com ga kom ik automatisch direct in mijn mailberichten zonder te moeten inloggen. Dat is toch geen veilig emailadres? Iedereen heeft zomaar toegang tot mijn berichten.

 6. Noel

  Waarom krijg ik de laatste dagen regelmatig de boodschap ( Deze webpagina is niet beschikbaar ) en kan daardoor niet inloggen voor mijn mail

  1. an

   ik krijg al een paar dagen als ik in mijn postvak wil
   dan verschijn de pagina kan niet worden weer gegeven
   ik kan niet in liggen op outlook.com
   wat is er aan de hand
   en ik krijg ook niet meer googel crom het kukt mij niet

 7. A.H. Lindhout

  Als ik op google naar Outlook.com ga, krijg ik altijd mijn andere e-mailadres te zien. Een paar dagen geleden heb ik een ánder outloook.com adres genomen, omdat ik daar dan die thuiswinkelbrieven in kan doen. Ze zijn dan niet echt weg zodat ik nog iets na kan kijken. Wat moet ik doen om toch bij mijn nieuwe Piggelmee-account te komen?

 8. peter oppeel

  ik kan niet meer binnen in outlook express ik ben mijn wachtwoord vergeten kun je mij helpen aub ik dank u bij voorbaat

 9. Gerard Verhoeven

  ik wil een account toevoegen. Als ik mij aanmeld, ga ik automatisch door naar mijn eigen e-mailadres maar ik wil een ander e-mailadres toevoegen.

 10. marie segers

  ik krijg mijn outlook op mijn samsung smartphone hij geeft aan : verificatie fout, tik volgens mij wel het juiste wachtwoord in. Wat nu ? Ik krijg het niet voor elkaar. Kan wel mails ontvangen op pc

 11. Erik

  Wanneer ik een mail wil beantwoorden op mijn iPad geeft hij nu als
  2 dagen de melding ‘er is een probleem opgetreden, probeer het nog een keer’. Maar lukt dus niet. Het gekke is dat het op mijn iPhone wel lukt.

 12. Nathalie

  ik heb outlook mail en krijg een foutmelding:
  This operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator.
  als ik een mail ontvang en daarbij de link naar internet wil maken geeft hij deze foutmelding. kunnen jullie dit oplossen of mij deze geven.

 13. Hans Dagelet

  Ben op vakantie in het buitenland en krijg als reactie dat er verdachte activiteit is waargenomen met mijn mail acount. Dat is natuurlijk onzin, want ik ben zelf degene die vanuit Zweden zijn mail wil checken, wat niet lukt. Wat nu? Het verificatie telefoonnummer waar jullie om vragen betreft mijn vaste aansluiting in Nederland, dus die kan ik niet raadplegen voor een SMS.

 14. Erwin

  als ik naar de site van outlook ga om mijn mail te bekijken staan mijn gegevens al ingevuld! weet iemand hoe ik dat kan veranderen want iedereen kan in mijn mail komen nu..

 15. Freddy De Bie

  Krijg steeds dat men outlook aan het bijwerken is.
  Wanneer ik outlook.be probeer te openen, gaat dit onmiddellijk over op hotmail.

 16. an

  kan iemand mij helpen
  ik kom niet meer in mijn postvak
  als ik inlog dan krijg ik al een paar dagen
  deze website kan niet worden weer gegeven
  wat is er aan de hand ik heb windows 7

 17. dehaer

  Rommel dat outlook.com want waarom is het nu iedere keer waardeloos met het inloggen outlook.com?
  Kloten is het en om die reden heb ik mijn outlook email account weggegooid
  Iets wat niet werkt na geduld te hebben opgebracht moet je maar zo vlug als mogelijk afscheid van nemen

 18. raymond roelofs

  Ik wil mijn emailcontactpersonen overzetten van mijn pc naar mijn smartphone nokia Lumia 635. Mijn pc heeft outlook 2010. Hoe doe ik dat?

 19. J.M. van Hal

  L.S.

  Ik heb outlook office 2013 gedownload. Ik kan alles openen, behalve Outlook. Als ik op de tegel klik, wordt er niets geopend.

 20. marja

  Ik kan outlook niet openen in google chrome. Wel in explorer. Er wordt aangegeven:
  X-ClientId: JG6H – I2LT – KKJA – ZKXRSL0VW
  X-OWA-Error: Microsoft.Exchange.Data.Storage.DatabaseNotFoundException
  X-OWA-Version: 15.1.409.17
  X-FEServer: AMSPR03CA0039
  X-BEServer: HE1PR0401MB2026
  Date: 15-2-2016 12:38:28

 21. J. Dockx

  Ik heb net een outlook account aangemaakt. Kan via mijn telefoon of de site van outlook.com mijn mails ontvangen maar niet via mijn laptop.
  Ik krijg de volgende foutmeldingen
  Onderwerp ”
  Serverfout: 3219
  Windows Live Mail-fout-id: 0x8DE00005
  Serverfout: 3219
  Server: ‘https://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx’
  Windows Live Mail-fout-id: 0x8DE00005

 22. Schillewaert

  Ik kan geen verbinding maken met mijn outlook e-mails, nog in internet explorer of google.
  Blijkbaar kan er geen verbinding gemaakt worden met de server?
  Er is iets misgegaan en ik krijg de volgende foutmelding:
  X-ClientId: 66AF6557648A42498C51CF483167B808
  request-id: 72276cc1-9e0d-42a8-b72b-51e4f3ca36f8
  X-Auth-Error: ADDriverStoreAccessNonLocalException
  X-FEServer: AM4PR03CA0019
  X-BEServer: AM3PR03MB612
  Date: 19-10-2016 17:14:33
  Wat stat er mij te doen.

 23. ed renzenbrink

  Plotseling heb ik de melding dat mijn mail app in windows 10 niet meer geopend kan worden
  ik moet de app opnieuw installeren, maar dan krijg ik foutmelding 0x80073CFOik
  ik wil deze app graag blijven gebruiken

 24. S. Helmer

  Ik heb met inloggen een probleem via de PC – mobiel lukt nog wel maar ik moet bestanden doorsturen wat alleen via de pc gaat. Ik krijg de volgende melding als ik mijn account invoer: “Er is een probleem opgetreden bij het opzoeken van uw account. Tik op Volgende om het opnieuw te proberen.” En als dit wel lukt dan herkent het systeem mijn wachtwoord niet. Ik kan dus niet inloggen. Ik heb niets gedownloaded en mijn gegevens niet gedeeld. Wat nu?

 25. Yvette

  Ik kan niet inloggen. Ik krijg de melding: Er is een probleem opgetreden bij het opzoeken van uw account. Tik op Volgende om het opnieuw te proberen.

  Wat te doen?

 26. Joop

  Al sedert vele jaren gebruik ik outlook.com. Als ik nu wil inloggen krijg ik voor het eerst de volgende melding: ongeldig OCSP-ondertekenigscertificaat in OCSP-antwoord.
  Foutcode: SEC_ERROR-OCSP-INVALID-SIGNING-CERT

 27. Marianne Siebert

  Mijn laptop is overleden en ik weet niet meer mijn wachtwoord. Wil heel graag mijn mail die daar nog op staat behouden. Hoe doe ik dat. Ben geen kenner op PC gebied.

 28. Marianne Siebert

  Mijn laptop is overleden en ik weet niet meer mijn wachtwoord. Wil heel graag mijn mail die daar nog op staat behouden. Hoe doe ik dat. Ben geen kenner op PC gebied.

 29. Peter van der pluijm

  Mijn email kan ik ontvangen en openen. Als ik op antwoorden druk wordt het email programma binnen 3 sec gesloten en zie ik de begin pagina na het opstarten van de computer. Ook kan ik geen nieuwe Email maken is ook binnen 3 sec alles weg . Kunnen jullie dat oplossen. Ik heb met ccleaner, kpn selfcair tool, pc scanner, de computer gescand is geen virus of wat ontdekt.
  Wat kan het zijn.

 30. c.p.maccioni-luijten

  ik heb bij outlook meerdere mail adressen maar nu komt alleen Hotmail naar voren maar geen inkomende mails meer van beiden tot vorige week,zou graag willen weten waar mijn mails zijn gebleven?????? en hoe ik alles weer normaal terug krijg???

 31. K

  Ik krijg de volgende melding als ik wil inloggen: Er is een probleem opgetreden bij het opzoeken van uw account. Tik op Volgende om het opnieuw te proberen
  Hij mijn Outlook synchroniseert hij de mail sinds gisteravond ook niet meer.

 32. Helene

  hallo ik heb een mac book air en een iPhone met een outlook account.
  mijn mail komt ok bij mijn inmiddels ex man heeft ook een apple.
  Dit wil ik graag ongedaan maken.Hoe doe ik dat?

 33. Joshua Van Kruchten

  Ik kan niet meer in mijn account van Outlook komen. Want steeds als ik naar de website ga en wil gaan inloggen komt er te staan de ik mijn gegevens moet invullen dat heb ook gedaan en daarna zegt hij dat ik een code heb ontvangen maar ik kan niet op dat account komen.

 34. nico vondeling

  goedemiddag
  ik ben een maand van mijn e-mails kwijt
  de laatste mail is van 9 maart en vanaf 10 april ontvang ik weer nieuwe mails
  zaterdag 9 april waren de tussen liggen mails nog aanwezig
  hoe krijg ik deze mails weer terug?

  1. Chantal Geenen

   Ik kan mijn e-mails niet meer verzenden. Ze blijven in Postvak uit staan. De computer zegt dat ik outlook moet afsluiten en opnieuw opstarten, maar hoe doe ik dat?

 35. Paula

  De Outlook app op mijn tablet en telefoon werkt niet meer. Op mijn laptop kan ik nog wel ontvangen en verzenden. Hoe los ik dit op?

 36. john

  na terug brengen in fabrieksstad email niet meer te open anders dan met onzin vragen Het terug brengen had als basis dat er allerhande hinderlijke zgn verbeteringen werden doorgevoerd, zoals kleiner lettertype en extra takenbalk, welke ook nog een vervelend deed met van die gele kopjes. Totaal niet weg te krijgen, kwam dus van Uw zijde af.
  Gevolg nu dat ik helemaal niet meer in mijn mail kan komen vanwege het verdwenen automatische openen.
  Vragen kunnen niet beantwoordt worden aangezien er anders een aparte boekhouding bij had moeten houden. Gestelde vragen niet die beantwoordt kunnen worden.
  Hoe kom er nu weer in het email adres john_stienstra@hotmail.com

 37. jacoba

  Hallo,

  Mijn mail is ineens verwijderd van mijn mobiel af en ik kan niet meer inloggen via die mail op mijn mobiel? Via de laptop kan ik er wel op komen iemand een idee hoe dit kan??

 38. Labaerelab

  Beste,
  Na het aanmaken van onedrive kan ik ik mijn mailbox niet meer openen, er wordt een wachtwoord gevraagd van mijn outlook gegevensbestanden.
  Daar ik mijn wachtwoord vergeten kan ik op de normale manier mijn mails niet lezen.
  Graag snel reageren aub. Labaere roger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.