Outlook probleem?

Outlook is inmiddels een van de grootste mail diensten ter wereld. Dit zorgt helaas ook veel voor problemen met inloggen. Zoveel email verkeer op de servers van Outlook kan er voor zorgen dat niet iedereen goed kan inloggen, mails verzenden of er zijn andere problemen. Weet je op zo’n moment niet wat je precies moet doen, volg dan de instructies op deze website zodat je zonder problemen opnieuw kunt inloggen.

Ik heb een Outlook probleem, namelijk:

Ik kan niet inloggen op Outlook
Het kan zijn dat je niet kan inloggen op Outlook met je mail account. Dit verschillende oorzaken hebben. Wellicht heb je jouw login gegevens vergeten of is er iets anders aan de hand.
Lees verder >

Mijn Outlook account is denk ik gehackt, wat nu?
Als je op geen enkele manier meer kunt inloggen op je account dan ben je misschien gehackt. Tegenwoordig hebben hackers verschillende succesvolle tools om e-mail accounts te hacken.

Outlook werkt niet, ligt dit aan mijn computer?
Werkt Outlook niet? Het kan zijn dat de website offline is. Om dit zeker te weten kun je dit altijd controleren.

Ik wil mijn wachtwoord veranderen, hoe doe ik dit?
Wil je voor een bepaalde reden het wachtwoord wijzigen van jouw mail account? Je leest op deze pagina hoe het moet!

Hotmail en Outlook
Wil je e-mails van jouw oude Hotmail adres kunnen openen en versturen via het mailprogramma Outlook? Je kunt nu jouw Hotmail account koppelen aan Outlook.

Outlook wachtwoord vergeten
Geeft Outlook aan dat jouw wachtwoord niet juist is? Dan ben je wellicht het wachtwoord vergeten. Je kunt je wachtwoord herstellen en daarna een nieuw password aanvragen.

Outlook op iPhone
Wil je Outlook gebruiken op je iPhone en iPad? Dan kun je jouw email account koppelen aan de standaard mail applicatie van iOS. Ook is er een speciale Outloop app voor iOS.

Outlook account verwijderen
Wil je geen gebruik meer maken van de maildienst van Outlook of Hotmail? Dan kun je jouw account verwijderen. Je ontvangt dan geen e-mails meer.

Staat je vraag of probleem er niet bij?
Hulp nodig? Stel je vraag!